Nordic Rotors är en hemsida som alla helikopterintresserade bör känna till. Hos Nordic Rotors finner du många bilder på svenska helikoptrar samt information om olika helikopterföretag som opererar i Sverige.

När man besökte Nordic Rotors tidigare i år möttes man av ett meddelande som sa att hemsidan var under ombyggnad och att nylansering skulle ske i början av 2010. Det blev en lång väntan… men nya Nordic Rotors är nu äntligen färdig! Det var dock värt att vänta för resultatet är mycket bra.

Det jag gillar med nya Nordic Rotors är att den till stor del är Wiki-baserad, det vill säga att du som besökare har möjlighet att redigera innehållet på hemsidan. Detta gör att informationen hela tiden kan hållas uppdaterad och felaktigheter kan korrigeras likt Wikipedia.

Nog snackat, bra jobbat Rickard Gillberg och Mattias Axelsson som ligger bakom den nya versionen.

Besök Nordic Rotorshttp://www.nordicrotors.com/ och spana in alla helikopterbilder!