Vilken helikopterskola man ska genomföra sin helikopterutbildning vid är inte lätt. Det handlar om mycket pengar och man vill självklart få en så bra utbildning som möjligt för dessa pengar.

Vad som anses viktigt inför valet av helikopterskola varierar beroende på vem man frågar då alla värdesätter olika saker. För vissa är den viktigaste faktorn att helikopterskolan opererar i närheten av ens hemort medan andra är villiga att flytta till den ort helikopterskolan befinner sig vid.

För att få en generell uppfattning om vad som är av stor betydelse inför valet av helikopterskola har jag satt ihop några frågor som ni besökare gärna får besvara. Det är 11 frågor och bör inte ta mer än ett par minuter att svara på. Resultatet av undersökning publiceras så alla kan ta del av informationen.

Klicka här för att komma till undersökningen.

Privacy Preference Center