Är du helikopterpilot, helikoptertekniker, färdmekaniker eller någon annan form av besättningsmedlem på en helikopter? Här är mötesplatsen för dig.

Jag tänkte slå ett slag för det nordiska helikopterforumet som du finner på adressen helicrew.dk. Precis innan julen så gick företaget som hade webservern till hemsidan i konkurs vilket ledde till att forumet har legat nere under några månader. Men under helgen som gått kom helicrew.dk online igen och denna gången med ny snygg design och riktar sig till alla som jobbar med helikoptrar. Tidigare var forumet mest riktat till helikopterpiloter men är som sagt nu riktat till alla som jobbar med helikoptrar.

Har du några frågor om helikoptrar eller utbildning inom helikopterbranschen så är jag övertygad om att du kan få svar på dina frågor.

Besök helicrew.dkhttp://www.helicrew.dk