Det störtade en helikopter nyligen i Upplands Bro, två stycken personer har rapporterats vara skadade och är på väg till sjukhus i ambulans.

Det är Aftonbladet som rapporterar om den störtade helikoptern. Personligen tycker jag det ser ut som en Autogyro. Den havererade i Lindormsnäs i Upplands Bro väldigt nyligen, än så länge finns det inte mer information. Polisen har inte heller gått ut med mer information än.

EDIT: Det står nu att det är en ultralätt helikopter, en gyrokopter och det ser ut som modellen nedan. Vittnen har sagt att helikoptern föll ned i en björk och därefter föll ned till marken. Det var en man och en kvinna som flög, kvinnan fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter.

Det finns nu fler bilder på den kraschade gyrokopter, gå till Aftonbladet eller Expressen.

Källor: Aftonbladet, Expressen