”Har du flugit helikopter någon gång?” var frågan jag ställde den 25:e juni i år. Resultatet tyckte jag var ganska glädjande då de flesta faktiskt hade flugit helikopter.

Besöker man helikopterpiloten.se så antar jag att det finns ett visst intresse för just helikoptrar och det är nog därför det är fler besökare som har flugit helikopter än besökare som inte har gjort det. Skulle jag ställa samma fråga till folk på stan skulle resultatet troligtvis inte bli det samma.

På frågan ”Har du flugit helikopter någon gång?” såg resultatet ut såhär:

* Ja! (59%, 136 Votes)
* Nej… (41%, 95 Votes)

Total Voters: 231

Nu har jag startat en ny undersökning som jag tycker att du skall besvara… är du villig att betala flera hundra tusen kronor för en pilotutbildning? Lämna ditt svar till vänster!

Se även resultatet på den första undersökningen.

PS. Ny artikel om helikoptern under ”Fakta”. DS.