Osterman söker erfarna piloter på AS 350.

Osterman Helicopter är världens äldsta helikopterbolag med lång erfarenhet av kvalificerade helikoptertjänster. Säkerhet för våra kunder i kombination med hög kompetens och kundorientering utgör hörnpelarna i vår verksamhet. Vi har dessutom tillstånd att operera inom hela EU-området.

Vi utför alla typer av uppdrag inom området Aerial Work såsom lyftupdrag upp till 1,8 ton, gjutningsuppdrag där det kan vara svårt att få fram betong med bil. Vi gjuter t ex 15-20 kbm till ett mastfundament eller en bottenplatta till ett hus på ett par timmar. Vi erbjuder lyfttransporter av byggbodar, byggmaterial mm.

 

Osterman Helicopter söker erfarna piloter på AS 350.

Goda förmåner och flygning enligt 7-7 system.

Vänligen kontakta oss på: 031-92 60 00 eller 070-370 62 03.

 För mer information gå till Osterman Helikopter.