”Hur långt har du kommit i utbildningen?”, så löd undersökningen jag startade 16 maj i år. Jag tyckte det kunde vara intressant att se vilka det är som besöker sidan då jag främst riktar mig till de som är i början av utbildningen till att bli helikopterpilot.

Det var kul att se att det var ett gäng som hade svarat att de redan hade CPL eller ATPL. Vissa har även lämnat kommentarer under ”Vem är jag?”. Bland dem som kommenterat så ser de flesta positivt på helikopterbranschen i dagsläget men det finns även de som är mer kritiska och skriver att det inte alls är säkert att få jobb i framtiden som pilot. Självklart är man aldrig garanterad jobb bara för att man gått en pilotutbildning, utan det handlar mycket om tajming och kontakter inom branschen.

Hur som helst, såhär svarade ni besökare på min undersökning:

Hur långt har du kommit i din utbildning?

  • Har inte börjat ännu… (66%, 110 Votes)
  • CPL (13%, 21 Votes)
  • PPL (12%, 20 Votes)
  • ATPL (10%, 16 Votes)
  • Total Voters: 167

    Nu har jag startat en ny undersökning till vänster i menyn, lämna ditt svar!