Ge en helikopter i present

Innan du bestämmer dig för att påbörja en helikopterutbildning rekommenderar jag att man genomför en provlektion eller tar en helikoptertur. Är det någon du känner som vill flyga helikopter så är det lätt att köpa upplevelsen som en present.

Syftet med att prova på att flyga helikopter är att se om man klara av miljön och att få en uppfattning om vad helikopterflygning innebär. Det har dock aldrig hänt mig att en elev eller passagerare inte tyckt att en helikoptertur har varit fantastisk på alla sätt.

Upplevelse.com säljer provflygningar från Stockholm/Bromma direkt på nätet.

En provflygning genomförs med en flyglärare som går igenom grunderna med helikopterflygning för att sedan låta dig som elev prova på att själv manövrera helikoptern. De flesta klarar av att flyga rakt fram på höjd utan allt för stora avvikelser, men det är inte förrän du får prova på att hovra du kommer inse utmaningen på riktigt. Lektionen omfattar i detta fall cirka 40 minuters teori och 20 minuter i luften.

Är du istället ute efter att se Stockholm från ovan finns det även möjlighet till både privata helikopterturer eller gemensamma helikopterturer med andra kunder hos Upplevelse.com. I båda fallen är turerna cirka 20 minuter och du kommer kunna se hela Stockholm under helikopterturen.

Oavsett vilken helikopterupplevelse du väljer att genomföra kommer du skapa ett minne du aldrig kommer att glömma.

Fler presenttips hittar ni här.

Kategori: Allmänt

J.Backlund

Webmaster och helikopterpilot med fokus på helikopterutbildning.

Show 0 Comments
No comments yet. Be the first.

Leave a Comment

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close