≡ Menu

Bilder – Göteborg Aero Show 2008 – Säve depå

Det blev en väldigt fin dag på Säve depå, mycket flygplan/helikoptrar och soligt väder. Tyvärr var det lång kö på morgonen till Säve depå.

Efter att ha suttit 1 timme i kö hade vi kört de sista 2 km för att kunna parkera. Det innebar att jag missade den första timmen i flygprogrammet. Dock så kunde man ändå se på håll vad som flög. Trots diverse köer var det ändå en lyckad dag med ett underbart väder. Svensk pilotutbildning kastade ut en massa godis till barnen från en R22 och Vingarna gjorde som vanligt en bra uppvisning med HKP 9.

Tyvärr blev det inga bra bilder från själva uppvisningarna men tog några bättre på helikoptrar som var static.

Vill du se fler bilder? Gå till: Göteborg Aero Show 2008

{ 1 comment… add one }
  • B Persson 31/08/2008, 15:03

    Vi, tre killar från skåne kom i alla fall i tid o slapp kön till parkeringen. Detta var stort o bra men vi hade förväntat oss att kunna gå o kolla på flygplanen o helikoptrar. Nu var ju allt inom inhägnad med beväpnade vakter.

    Det som var mest frustrerande var flera timmars väntan på Jas planets uppvisning. Jättekul när det äntligen blev av. Stort minus för de kilometerlånga köerna till varje(2) matställe. Bergrummet var också helt facshinerande.

    B Persson

Leave a Comment